Hej!

Vad härligt det är ute! Jag är på sååå bra humör. Det är så skönt att vara ute och pyssla lite.

Dagen började med sängmys med make och dotter och när de gick upp och åt frukost låg jag kvar och läste en stund. Sen cyklade jag på motionscykeln, tog en dusch och så for vi iväg för att hjälpa en väninna att installera virusskydd på hennes dator.

Vi har plockat sex kassar med äpplen

och sonen, som är smidigare och flinkare *haha* än sin mor, hjälpte mig såga bort de högsta grenarna i trädet med vinterfrukt. De nådde jag inte förra året heller så först fick han riskera livet för att försöka få ner de finaste och rödaste äpplena. -Jag älskar dig! Kom ihåg att jag älskar dig. Om du skulle ramla ner och dö! stog lillasyster nedanför och ropade :). Hon är gullig hon. De är gulliga alla mina barn!


Jag fortsatte beskära oranieträdet men det är tusan vad det skjuter nya skott varje är. Efter två timmar är jag inte i närheten av klar så det blir att fortsätta i morgon.

Jag hängde lite tvätt ute också men den blev inte riktigt torr. Så nu är det väl kört med det i alla fall. Men det är inte konstigt, det är trots allt 26 september i dag. Vilken dag som helst är vi inne i oktober….

Kvällsmaten bestod av grillad kycklingfilé. Vad gott det luktar när man grillar *mmmm*. Till det åt vi egenodlade tomater och äppelgurka, pommes frites och bearnaisås. Jag tog mig ett glas rödvin också. Gottigottgott! Riktig lördagsmat.
I dag mår jag bra!

kram