Hejsan!

Vilken fantastiskt härlig, skön, solig dag jag har haft i dag!

Jag har tvättat och antagligen hängt tvätten ute för sista gången i år :(.

Jag har gjort äppelmos. Kunde inte bara låt äpplena ligga och ruttna för att tillslut hamna i komposten. Det är ju sååå gott med äppelmos men inget som jag äter just nu… om jag inte fuskar lite….. *scchhh*.

Och så har jag faktiskt suttit ute och läst i flera timmar. Så härligt skönt i solen. Doften av tvätt på tork och äpplen. Ibland fick jag lov att lägga ner boken och bara blunda och njuta! Det är lite samma känsla som på våren faktiskt.

Jag har varit dålig på att cykla nu igen (har jag någonsin varit duktig på det) så det har jag också gjort i dag. Och i går.

Jaa allt som allt var det en jättebra dag. Hoppas dottern tyckte det också :). Jag tvingade ut henne en stund så hon fick känna på solen, kolla humlekottarna, plocka en äppelgurka och titta om det fanns några sockerärter kvar. Hon lyckade hitta en nästan mogen tomat också.
Nu har vi skrivit ut kort på flickorna som var med på 6års kalaset och ska skicka dem som tack kort.

kram