Hej!

Vilken härlig morgon det var i dag. När jag hämtade in tidningen klockan 9 var det alldeles stilla ute. Solen värmde och tystnaden var underbar. Gräsmattan var blöt av dagg och här och där låg äpplen utspridda under äppelträden. Doften/känslan av höst är inte så tokig :).

Undrar vad vi ska göra med alla äpplen……

Visst är det läckert med alla humlekottar. Och kolla vilken blå himmel!

På förmiddagen fick vi besök av Albin och Julia och passade på att gå till lekparken. Dottern tjatar jämt om att gå dit men jag är en elak mamma som inte tycker att det är roligt att vara där. I dag gick det bra när vi hade varsitt sällskap med oss :).

Senare kom min moster med sitt barnbarn Charlie. Stackars Charlie han är sååå ledsen och gråter så tårarna rinner :(. Han var tyst en stund när han fick ett rött plastlock att suga på, en tom tablettask gillade han också, men snart var konserten i gång igen. Han grät så han blev genomsvettig men verkade gilla yngste sonen för när han hade honom på axeln blev han tyst! Men då ville mostern hem! När han sen låg nerbäddad i sin vagn sov han på två sekunder. Alldeles utmattad. Hoppas att de sover bra i natt….. båda två.

kram