Hejsan!

Varför är jag så trött? Kan det helt enkelt vara så att det har blivit för mycket. Jag är inte van vid så stor aktivitet som det har varit den här veckan *haha*.

Som sagt, i fredags var det sexårskalas. I lördags var jag på Trädgårdsdag hela dagen, i söndags bakade jag och så firade vi sonen. I måndags var jag nog bara ledig förutom att jag tvättade lite och planterade några perenner. Äldsta sonen skulle ut på prao, det kanske var lite jobbigt för mig smiley. Maken åkte till Danmark.
I tisdags sjöng jag för sonen innan dottern lämnades på skolan och jag åkte på konferens. Där tillbringade jag två dagar. Det var väl inte så betungande…… men man blir tydligen trött av att bara sitta och lyssna :). I går kväll låg jag till sängs före klockan 22 och det lutar år att det blir detsamma i kväll.
I morgon ska yngsta sonen ha en liten pizza/filmkväll tillsammans med två kompisar och på lördag får dottern och jag besök av våra kompisar Albin och Julia. Oj, jag blir tröttare bara av att tänka på allt.
Eller så är det någon sjukdom på g för så här brukar det verkligen inte kännas. Jag är matt i hela kroppen, har hjärtklappning och har ont i magen. Bläää. Kan det vara för mycket kolhydrater?

Jag skulle behöva köpa ett par nya byxor, nån topp kanske och ett par skor/stövlar. Och kanske blir jag piggare om jag för göra av med lite pengar! På söndag kanske….. 🙂

kram