Hej!

Suck och pust! Nu har fem fina och glada tjejer gått hem från dotterns kalas. Jag erkänner att jag varit orolig för hur det skulle bli, vad vi skulle hitta på, vilket väder det skulle bli. Som tur var så blev det bra trots att inga planerade lekar blev av.

Tjejerna anlände i femsnåret och fick börja med att välja vilken meny de ville ha från McDonalds. Sen hann de leka och kolla in lekstugan en stund innan maten anlände.
Alla verkade hungriga och hade snart ätit upp sin mat med ett kortare avbrott för paketöppning…. de kunde inte hålla sig med att få visa vad de köpt tills maten var i magen :). Alla var nog lite besvikna över att de fick en kill leksak med maten…. -en biiiil, för killaaar!! Men tjejer kan väl också ha bil?! 🙂
Sen lekte de en stund med alla nya saker, var och en med det de själva köpt *haha* innan det var dax att äta glass. Då var klockan redan 18.40 och vi var tvugna att rigga fiskdamm innan det var dax att gå hem.
I fiskdammen fanns både strumpor och toapapper…… men som tur var också godispåsar 🙂

Jag tror att det var ett lyckat kalas. Åtminstone tycker jag det. Ingen slog sig och inget slagsmål. Lite tårar när det var dax att gå hem men ingen fara. OCh tiden gick fort!

kram