Hejsan!

Så har lillskruttan firat sin efterlängtade 6 års dag!
Huset fullt av släkt som älskar och uppvaktar henne. Och hon älskar alla och hela världen. Det är ett projekt när vi ska hem från skolan och alla ska kramas. Även de som inte vill ha en kram ska få en innan hon ger sig.
Gammel farmor som varit krasslig och legat på lasarettet tog sig också hit och det var ju jätteroligt att hon orkade med det. Hon blev trött på slutet och det förstår jag. Vilket oväsen det blir när 15 personer ska uppvakta en liten, förlåt, STOR prinsessa smiley.

Det var tur att vi inte köpt några leksaker utan gav henne en vindtät tröja och två t-shirts med Hello Kitty i morse när vi väckte henne med sång och paket. Hon fick pennor, trottoarkritor, pysselböcker, trosor, pengar, barbie tummelisa docka, presentkort, såpbubblor, en blus, blommor, strumpbyxor….. jag tror ni förstår vad jag menar :).

Nu har vi röjt undan det värsta, startat diskmaskinen och tittat på en film. Dags att gå och sova. På söndag ska vi uppvakta nästa födelsedagsbarn. Yngsta sonen fyller 14 år. Undrar vad det finns i hans paket….
Men först ska dottern ha barnkalas på fredag 🙂

kram