Hej!

Ända sedan jag såg Marcus Birro i Allsång på Skansen i juli så har jag tänkt på det han sa. Nu måste jag få det ur mig!

citat:
Hata. Det kan vem som helst göra.
Men älska. Kärlek. Kräver att vi öppnar upp vårt skal. Att vi bjuder in alla till det vi har.
Och det innebär, att vem vem som helst kan gå rätt in, och ta det allra värdefullaste vi har.
Därför är det svårare, men också så mycket underbarare, med Kärlek.
:slut citat

Jag erkänner att det ger mig gåshud när jag läser texten om och om igen. Han har ju så rätt!
Jag har förstått att Birro är lite av ett hatobjekt ute på nätet och det gör att orden får ännu lite bättre genomslagskraft tycker jag. Ute på nätet är det ju så otroligt lätt att vräka ur sig sin skit men det är sällan man läser något om kärlek.

Så. Älska varandra!

kram