Hejsan

Nu har Rosa varit snäll igen och tagit med mig på utflykt :).
Först skickade jag dotterns med farmor till Hyresgästföreningens familjedag och medan karlarna i familjen fortsatte sova stack vi i väg.
Först var vi till Lata pigan, en loppis där de säljer gamla dyra saker…. inte mycket som vi ville köpa där inte men det verkade vara populärt för vi var inte ensamma trots att det låg i en gammal lada lada ute på landet och inte så lätt tillgängligt.

Sen åkte vi till ett betydligt finare men lika dyrt ställe där de bara säljer nya saker. Vilket gott fika de hade, kolla fikabordet *mums*. Inte lätt att välja en favorit där inte.

Jättemysigt. Dit kommer vi att åka fler gånger.

På hemvägen hittade vi ett butik till ute på landet där vi stannade och köpte lite småsaker. Själv köpte jag ljus och en hjärtljusstake. De hade precis den stilen jag gillar med lite vitmålat och mycket ljuslyktor.

kram