Hej!

Nu du Maria har jag varit duktig (igen) *haha*. Jag har cyklat 13 km på 41.48 minuter och bränt 440 kalorier. Och all den informationen kan man utläsa på motionscykeln. Nej ok det låter inte så mycket, så långt eller så jobbigt men jag kan lova att det var det. Det är 25 grader varmt i vardagsrummet så svettet lackar. Shit, nu måste jag både duscha och tvätta håret *haha*.
Men det var inte bara elände i 41.48 minuter. Jag hann titta på Grön glädje och 100 % bonde under tiden :). Det sista avsnittet av 100 % bonde visas förresten i morgon på svt1 kl. 18.45. Titta på det!

Dottern har varit med mormor i sommarstugan i två dagar men nu är hon hemma igen. Vad stor hon hade blivit. I morgon ska hon vara på fritids 7.15-16.00.

Maken och jag är tillbaka på våra jobb igen. Men vilka sköna, lata, varma sista semesterdagar jag hade och vilken härlig semester vi har haft allt som allt. Jag tror inte att det är någon av oss som har längtat till jobb eller skola under alla veckor.

kram