Hej!

I går kväll kom det världens regnskur och det ser ut som det har regnat i natt också. Vi har ingen regnmätare och ibland saknar jag faktiskt en, det kan vara kul att veta om och hur mycket det har regnat.
När jag vaknade i morse var det i alla fall sol och det har det varit hela dagen. Eftermiddagen ägnades åt lite solande och bad i poolen. Nu är det minst lika varmt som det var vecka 26 och 27, efter midsommar. Men visst är ljuset ett annat? Jag tycker att det är liiite höststämning faktiskt.

Mitt på dagen var vi och köpte skolväska till dottern, eller ryggsäck rättare sagt. Det blev lite inhandlat till sönerna också och vi åt lunch i köpcentrat. Alla utom maken som har ägnat hela dagen, hela vecka förresten, åt att inreda sitt rum i garaget. Så nu har han två rum… och jag då? Jag har ju två rum jag också *haha* köket och tvättstugan.

I morgon är det dags för inskolning på sexårsverksamheten. Tjatar jag!? Jag tycker att det ska bli jättespännande 🙂

kram