Hejsan!

Jaha då var vi hemma igen. Och vad gör vi nu då :).

Morgonen började jag med att cykla 1,2 mil på motionscykeln. Alltså nu är det dax att ta tag i sitt liv igen, börja cykla och skippa kolhydrater. Det har blivit för mycket slarv på semestern. Sen satt jag faktiskt och tittade på tvprogram som jag spelat in… där gick det flera timmar…. det känns lite segt i dag så här dagen efter den långa hemresan.

Jag har packat upp och försöker tvätta så gott det går. Ja tvätta går ju men torka är värre när man inte vet om det ska bli regn eller solsken. Just nu har jag chansat på sol och hängt den senaste tvätten utomhus, annars blir jag aldrig färdig.
Ja så har jag haft två klippningar i dag *haha*. Maken och syrran.

Malin har sovit här i natt och det är ju kul att hon vill komma och hälsa på oss ibland. Hon gjorde sin sista arbetsdag på sommarjobbet i går men har redan bokat in extra arbetsdagar. Hon är duktig hon smiley. Och det är klart att det är roligt att tjäna pengar. Kommit in på sitt förstahandsval på högskolan har hon gjort också!

kram