Hej!

Jag har badat! Eller…. pojkarna säger att jag har ”doppat mig” :).
I går tänkte jag att man kan tusan inte vara på Öland en hel vecka utan att bada i havet! Men det har inte direkt lockat till bad eftersom det har varit blåsigt och den här riktiga sommarhettan har inte infunnit sig, men det har den ju knappt gjort på hela sommaren. I går var det i alla fall liiite hett en stund så jag passade på. Och vi hade vårt bästa väder hittills, åtminstone om man som jag, vill steka i solen hela dagarna. Vi var på stranden i fyra timmar. Tänk det du! Sen drog det, som vanligt, ihop sig till gråväder.

Vi åkte till stugan och åt en sen lunch och bestämde oss för att åka till Borgholms slottsruin. Jag hade velat besöka Solliden också men det hann vi inte. Det var riktigt kul på slottsruinen för både barn och vuxna. Den är stor och det finns mycket att titta på och gott om plats för både korta och långa ben med mycket spring i, nej jag pratar inte om mina eller makens :).

Sen var det slut på ännu en trevlig dag på Öland. Undrar om man skulle ta och köpa sig en liten stuga här…..

Kram