Hej!

Dagens första Ölandsrapport får avse gårdagen :). Jag somnade när jag låg bredvid dottern, för att hon skulle somna, så det blev inget skrivet i går.

Dagen började med att jag vaknade tidigt och kunde ligga och läsa lite i lugn och ro innan alla andra vaknade. Sen var det frukost förstås. Pojkarnas bestod av varsin majskolv! De blev så sugna på majs av alla majsfält vi åkt förbi så det var bara att inhandla ett par paket. Jag hade väl inte tänkt att de skulle bli frukost precis…

Nåja efter frukosten packade jag ihop kaffe, saft och kakor och så åkte vi till stranden. Det stod fem bilar på parkeringen när vi kom fram så det kändes inte direkt trångt haha.

Ja precis som dagen innan fick vi ett par timmar på stranden innan det drog ihop sig till sämre väder. Det började blåsa som tusan och temperaturen sjönk med flera grader. Det var bara att hälla ut alla maneter och nyckelpigor ur burkarna och packa ihop.

Vi åkte in till Borgholm och åt lunch och letade kläder till pojkarna men de hittade ingenting som passade. Det var mest skräpkläder , de vanliga klädkedjorna såg vi inte till alls. Innan vi åkte tillbaka till stugan köpte vi i alla fall två liter glass för att ha nåt att mumsa på på kvällen.

Sen…. ja sen…. blev det väl det vanliga. Skicka sms, sova middag och titta på tv innan vi bestämde att trotsa molnen och åka ner till stranden igen. Men det var kallt! Jag satt under ungarnas tröjor medan de sparkade lite fotboll och plaskade i vattnet, det gick en timme i alla fall. Det finns liksom inte så mycket att göra i en liten stuga på två rum och kök och alla måste titta på samma kanal på tv och det bara finns en dator med trög internetanslutning. Men det går bra! Jag tycker att det är skönt att ha alla mina barn samlade och nära 🙂

Kram