Hejsan!

I dag har jag fått gotta mig åt sommarvärme igen :). Jag kunde ligga i poolen på en luftmadrass i nästan två timmar utan att någon kom och störde mig.

Jag läste lite och funderade lite och lyssnade lite. Men nu sitter jag och väntar på att ovädret ska bryta lös. Himlen är svart och på Öland har de aldrig fått så mycket regn på så kort tid som de har fått i dag. Vi ska åka dit om en vecka! Men det är om en vecka det…

I veckan har det inte hänt så mycket. Jag har åkt till jobbet och jag har åkt hem. Pojkarna har varit hos sin pappa så det har varit lugnt och tyst. Alldeles för lugnt och tyst. Jag längtar efter dem hela tiden när jag inte har dem här.

I fredags när jag kom hem från jobbet tänkte jag att någonting måste vi kunna hitta på. Maken och dottern hade nyss ätit så ett restaurang besök var inte aktuellt men vi åkte till ett fornminne här i närheten och gick upp på den högsta kullen. Sen köpte vi glass och gungade :).

Kram