Hejsan!

Ojoj, dagens trädgårdsarbete tog verkligen på krafterna. Jag är helt slut.
Det var kämpigt att få ner kantstenen för i dag stötte jag på patrull i form av… sten! De verkar ha fyllt upp hela tomten med sten. De flesta var inte så stora men det blev mer och mer jobbigt när det lät *kloink* ta mig tusan så fort jag satte ner spaden! Jag tror att den sista kantstenen tog en hel timme att få ner för då var orken helt slut. Varmt var det också så svetten rann. Men det ska man egentligen inte klaga på. Det är härligt med sol och värme smiley. Men kanske inte när man utför grovarbete i trädgården . Ja nu är det bara åtta till som ska ner. Just nu känns det som det får vänta ett tag *haha*.

Ja sen har jag inte gjort så mycket mer. Det var skönt att bara ta en låång sval dusch och slappa resten av dagen.
I morgon är det dax att jobba igen.

Kram