Hej!

Nu var det länge sen….. Tiden rusar fram som vanligt och nu är det snart slut på semestern. Lördag. På tisdag börjar jag jobba igen efter fyra långa, sköna, lediga veckor.

I onsdags var vi till Parken Zoo så nu vill dottern åka dit varje dag :). Det var succé med tigrar, apor och pelikaner! Att ungarna hade åkband till karusellerna var inte heller helt fel. Dottern gick på tågkarusellen och åkte ett varv sen gick hon av och på igen *haha* jag vet inte hur många gånger hon åkte den och ibland hängde brorsorna på också om de inte åkte virvelvinden eller körde radiobilar. Lilla pariserhjulet var också en favorit. Inget regn hade vi på hela dagen och vi åkte inte hem förrän de stängde. En lyckad semesterdag för hela familjen!

I går tog maken bort garagedörrarna så nu är det fritt fram för den som vill komma hit och ta en av hans gamla datorer eller en barnvagn kanske *haha*. Det visade sig att han var tvungen att gjuta upp en liten kant så han har inte kunnat börja med snickeriet ännu, det får vänta till i morgon när betongen förhoppningsvis har brunnit klart.

Och jag har börjat med rabattkanten. De första nio plattorna som vi köpte är nergrävda och tio till har vi varit och köpt i dag. Det blir lite vint och lite som en bergochdalbana men jag tror att det blir bra till slut i alla fall. Jag gör så gott jag kan. Jag fick lite plantor av Rosa i tisdags som jag ska plantera också men allt det där får vänta till i morgon. Nu ska jag bara ut och titta lite och gå ett varv på tomten :).

Kram