Hejsan!

Vad är det som regnar på vårat paraply.
Vad är det som faller ner från skyn.
Jo vatten, vatten bara vanligt vatten.
Dripp dropp dripp dropp, dripp dropp dripp dropp.

Är det Gullan Bornemark som har varit framme nu igen *haha* ja jag vet faktiskt inte, men i dag är det grått och regnigt precis som i går.

Vi har i alla fall varit och köpt några kantstenar för att se om det går att gräva ner dem framför rabatten. Det har jag tjatat om att vi måste göra i flera år. Tänk så mycket prydligare det blir och så mycket lättare att köra med trimmern!

Vi har köpt lite reglar och skivor också så maken kan börja med sitt projekt, att ta bort garageportarna och sätta in en vanlig ytterdörr. Det kommer att bli skitsnyggt! Jag antar att den entrén kommer att bli flitigt utnyttjad av pojkarna och deras kompisar när de upptäcker hur smidigt det blir att komma direkt till deras rum den vägen. Men jag tänker inte tipsa dem om det *viskar*.

Snart ska jag ut och fara med Rosa igen. En Öppen trädgård och en rosvandring står på programmet i eftermiddag.

Kram