Hej!

I går var jag ute med Rosa och Lotta på en liten trädgårdsrundtur.

Första stoppet var Fullerö Handel där vi gick runt i flera timmar. Där finns nästan allt som en inredningsintresserad kan tänka sig. Tavlor, lampor, tvålar, krukor, dukar, ljus, burkar, koppar, leksaker, små prylar och stora prylar. Och det fanns mycket smide till trädgården som vi var sugna på. Skulle man köpa allt man ville ha behövde man ha ett antal tusenlappar och en släpkärra :).

Sedan åkte vi till Tuna Trädgård som är ett växthus…. behöver jag säga mer….. det var tusen grader varmt där inne *pust*. Det slutade med, eller rättare sagt började med, att vi köpte varsin glass och sen blev det inte mer handlat där. Vi orkade helt enkelt inte koncentrera oss och hungriga och törstiga var vi.

De sista blommorna för dagen såg vi hemma hos Ingegerd som hade Öppen Trädgård. Vilka pelargoner! En riktig pelargonfantast som så klart sparade pelargonerna från år till år. Inte en slarver som jag, som bara inte orkade hålla på i höstas. Jag kastade pelargoner och köpte nya i våras, det kändes faktiskt skönt!Hon hade en del rosor, pioner och citrusväxter också.

Det är alltid kul att kika in i en trevlig trädgård :).

I morgon ska Rosa och jag åka med Trädgårdsamatörerna/hembygdsföreningen till Antroposoferna i Järna, Saltå kvarn och Tullgarns slott. Det ska bli jätte spännande!

Kram