Hej!

I går fyllde vår mamma och mormor år och fick det här halsbandet i present.


Jag har beställt det av Linda som gör smycken efter önskemål och hittills har hon klarat av alla mina önskningar :).
Kika in på hennes blogg http://dreamsofpearls.blogspot.com/

Vi åkte ut på landet redan på morgonen när maken åkte till jobbet eftersom det är åt samma håll. Dottern blev lite orolig innan vi kom fram och tyckte att -pappa hittar ju inte eftersom vi hade åkt så länge inte var framme ännu! Men det är klart att han hittar :). När vi kom fram fick vi frukost och brorsorna som hade blivit väckta flera timmar innan de egentligen var redo att gå upp ur sina sängar gick och la sig igen. Sen såg vi inte dem förrän maken leverade pizza och kebabsallad till lunchen 11.30 *haha* de är lite trötta tonåringarna.
När vi började prata om att åka och bada kvicknade de till och sen vet jag inte när de somande nästa gång för då hade jag redan gått och lagt mig.
Det blev inget dopp för mig eftersom jag packade ner ombyteskläder och handdukar till alla andra utom till mig själv?! Men ungarna badade i alla fall. Och det var samma moster som lurades att köra mig till loppis som blev lurad att köra oss den här gången.

När vi kom tillbaka till mormor kom syrran med två ungar efter ett tag och det blev ett himla liv på alla ungar, små som stora, som sprang omkring och spelade fotboll eller helt enkelt bara jagade varandra.
Jag tror att mormor ocdh moster var ganska nöjda när vi åkte hem i halv åtta taget :). Då hade vi ändå varit där i tolv timmar…..

Kram