Hej!

Då var midsommarfirandet över för den här gången. Vi var till syrran och tittade på midsommarstång och dottern lyckades faktiskt se så liten och ledsen ut att äldsta brorsan inte klarade av att se henne utan fick lov att offra sig på ringlekar. Hon har tur som har så snälla bröder!


Efter godisutdelningen var det dax för kaffe och jordgubbstårta, lite prat och sen åkte vi hem.

Vi är ju väldigt dåliga på att utnyttja verandan här hemma men i går så satt jag faktiskt där och läste nästan hela kvällen. Ja om sanningen ska fram så låg jag nog och sov en stund också *haha* det var väldigt skönt. Som vanligt konstaterade jag att vi borde verkligen vara där ute mycket mer nu när vi har kostat på och byggt ut. Det är väldigt ljust och fint men… ja jag vet inte…. det är lite för mycket inne. Jag saknar faktiskt vår gamla ruttna veranda som var mer…. ute :).

Kram