Hejsan!

Nu har hela förmiddagen gått och ingenting har blivit gjort. Men man får vara lat när man har semester :).
Helt overksam har jag dock inte varit utan fortsatte lite på gårdagkvällens tema ”hälsa och skönhet”. Jag började dagen med en matsked aloe vera och ett glas vatten. Maken, som inte kommit i väg till jobbet ännu, fick hjälpa mig bära in motionscykeln i vardagsrummet. Jag har inte cyklat på evigheter så nu måste jag komma igång igen. Jag satte på ett avsnitt av ”Trädgårdsfredag” på tv och började cykla. I dag var det jobbigt! Efter 9 km kände jag att det fick vara nog, svetten forsade och tv programmet var slut.
Sen åt jag frukost bestående av bacon och omelett, riktigt lchf rätt. Då hade dottern vaknat också så jag plockade fram frukost till henne. Kände för ett tv program till och satte på ett avsnitt av ”Äntligen hemma” som jag inte sett förut. Det bästa med inspelade program är att man kan spola förbi reklamen, jag hatar reklam.
Ja sen återstod bara hår och hudvård, utan att gå in på några detaljer *haha*.
Nu känner jag mig pigg och fräsch och om en timme ska dottern och jag bege oss hem till min chef som har bjudit avdelningen på sillunch klockan 13.
I morgon är det midsommarafton!