Hej!

Puh, nu sitter jag proppmätt och slappar i soffan. Känner mig ganska trött men borde vara pigg! Har ju semester och har tillbringar dagen med att fika och prata och kvällen har jag tillbringat på ”må bra party”. Mmmm dax för fotvård, ansiktsrengöring och massage igen! I dag visar jag ingen bild på mina fötter för de har jag visat förr *haha*.
Det är inte kokt vad bra man kan ha det egentligen. Tacos blev vi serverade och jag kunde inte låta bli att äta fast jag redan ätit kvällsmat. Där fick ni förklaring till att jag är proppmätt! Och att jag fuskar med mitt kolhydratsätande har jag redan avslöjat *suck*. Men i morgon är en annan dag och jag har hela livet på mig att äta rätt.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och titta på tv en stund innan det är dax att krypa ner i den skööna sängen.

Kram