Hejsan!

ÄNTLIGEN ser vi solen igen smiley. Det är liiite kallt ute, nästan höstkänsla i luften men det är i alla fall blå himmel! Den måste vi ut och njuta av jag och lilla dottern.

Sen ska jag ta tag i trädgården för nu börjar den växa igen totalt. Det har regnat och regnat så det frodas okontrollerat i rabatterna och inte bara blommor utan ogräs också så klart. Måste plantera om gurkor och tomater som jag fick av syrran för flera veckor sen, skulle ha gjort det för länge sen *ooops*. Vad slö jag har blivit, det är inte klokt.

Beställd lite böcker nyss. Efter att ha ägnat förmiddagen åt att titta runt på fina bloggar såg jag att många skrev och kommenterade en bok som jag förstås genast måste kolla upp. ”Inred och dekorera ljust och lantligt” av Anna Örnberg.

När jag sökte på författaren hittade jag fler böcker av henne så då blev det några trädgårdsböcker också. Och när jag ändå var på G beställde jag en bok av Annika Dahlqvist, ”Anta din viktigaste utmaning:LCHF. Det är ju så jag försöker äta men märker att jag slarvar mer och mer …..
Förra sommaren läste jag Agneta Sjödins bok ”En kvinnas resa” och gillade den jättemycket. Om jag varit lite mer modig och äventyrlig av mig hade jag velat vandra pilgrimsleden till Santiago de Compostela. Tänk vilken upplevelse! Nu beställde jag ”En av de tolv” som hon också skrivit.
Ja så kan det gå när man kollar bloggar *haha*.

kramis