Hej!

Nu har vi kommit hem från dagens studentfirande. Vi åkte hemifrån 10.30 och började med att köpa en blomma att hänga runt studentens hals. Sen åkte vi ner till centrum för att hitta en parkeringsplats. Vid första anblicken såg det lite hopplöst ut, lika många som åkte in i parkeringshuset åkte ut. Fanns det inga platser? Men vi hade tur! På första våningsplanet var den första rutan ledig fast det var en kö av bilar framför oss. De såg helt enkelt inte att det var en parkeringsruta, eftersom den låg på tvären mot de andra platserna. Pojkarnas pappa som kom strax efter oss och skulle till tandläkaren anlände dit en halvtimme för sent eftersom det inte fanns några platser och det var kö både in och ut ur parkeringshuset.

Nåja, efter en halvtimmes väntande på skolgården var det äntligen ”vår” klass som kom ut på skoltrappan, som sista klass, och sjöng studentsången.

Vi pussade Malin och hängde blommor och nallar runt hennes hals innan hon var tvungen att rusa i väg för att tillsammans med alla skolans elever gå ett ”segervarv”.
Sen var det dax iför oss att vänta igen, den här gången på att hon skulle komma åkande på traktorflaket. Och vi fick vänta och vänta och vänta innan vi äntligen fick syn på henne. Malin!! Tänk vilken härlig känsla det måste vara att först stå på skolans trappa och sjunga för folket och sen åka runt på stan och vinka, tjoa och sjunga igen :). Sen ska det festas resten av dagen och hela natten. Undrar hur många som sover hela dagen i morgon….

Ja nu sitter vi här hemma i soffan och pustar efter att ha träffat halva släkten, ätit jättegod buffé och kladdkaka och jordgubbstårta *mums*. Lite mycket kolhydrater har det blivit men det bjuder jag på!

kramis