Hejsan!

Nedräkning till semestern pågår för fullt! En enda arbetsdag återstår sen är jag ledig i fyra veckor. Härligt! I morgon är det skolavslutning och det ska bli jätteskönt för pojkarna att äntligen få lite ledigt. Sen brukar det vara lika skönt att komma igång i augusti när skolan börjar igen. Och då är det dax för 6-årsverksamhet för en viss ung dam!

Vi har ju haft lite barnvaktsproblem sedan dottern slutade på dagis eftersom mormor inte varit så kry som vi hade hoppats. I dag har hon varit hos pojkarna och deras pappa och det ska hon vara i morgon också. De har lovat att åka till badhuset, så det blir premiärbesök där. Stackars barn va, har aldrig varit på badhuset tidigare *haha*. Jo pojkarna förstås men inte dottern. På fredag är jag ju ledig och då ska vi på studentfirande. Min systerdotter tar studenten ”grattis Malin”. Nu får vi hålla tummarna för henne och alla andra studenter att det inte regnar! Det vore ju för trist att åka runt på traktorsläp i spöregn 🙁

Jag hade tänkt visa lite bilder från trädgårdresan jag gjorde med Trädgårdsamatörerna i söndag, men jag har inte fått hjälp av maken med att ladda upp bilderna så det får bli en annan dag. Jaaa jag vet… jag borde kunna göra det själv men…. jag kan inte det……

kram