Hejsan!

Tänk vad det är skönt med en ledig dag! Man hinner pussa sina barn, hänga lite tvätt, kanske sola lite, blogga, läsa eller se en film. Eller vad man nu tycker om att göra. Vilken lyx! Det känns att det kommer att bli skönt med semester om 11 dagar :).

Dottern har ju slutat på dagis redan så den här veckan och nästa vecka turas jag, mormor, farmor och maken om att ta hand om henne. I går var hon hos farmor och i dag är jag hemma igen. I morgon ska mormor ta hand om henne så vi får hoppas att hon känner sig pigg och orkar annars får väl dottern komma till mig på jobbet. Ja det visar sig i morgonbitti.

Förresten! I förrgår upptäckte vi att hon har två lösa tänder! Jag har inte ens kollat innan Isaks mamma frågade om hon tappat någon tand ännu. Vad förvånade vi blev allihop när det visade sig att de två mittersta tänderna i underkäken är lite lösa. Vad spännande!

I morgon ska jag på fotvård direkt efter jobbet. Det är ska också bli spännande *haha*.

Till sist….. lite trädgårdsbilder.

Vallmon har hittat hit av sig själv och växer mellan huset och plattorna.

Rejäla taggar på klätterrosen som jag tyvärr har tappat bort namnet på.

Nu sjunger syrenerna på sista versen.


Små pärlor av plymspirea.

Kram