Hej!

Vilket fantastiskt underbart väder vi har haft de senaste dagarna. Jag bara älskar när man kan steka ägg på magen smiley. Inte ett moln har det varit på himlen, bara solsken och rena Greklandsvärmen. Alla utom maken har badat i poolen och precis som förra året konstaterade vi att det är lika bra att ta fram den tidigt på sommaren för på sensommaren är det ingen som vill bada i alla fall. Joo kanske jag då… det är så härligt att ligga på en uppblåsbar fåtölj i poolen med fötterna i vattnet och magen i solen. Då vet man att man lever och livet är underbart!

I dag har vi träffat de nya 6-års kompisarna igen men det var väl ingen riktig höjdare enligt dottern. Jag tror ändå att det är nyttigt att de får titta lite på varandra innan de ska börja skolan i höst.

Efter plättlunchen var vi till en dagiskompis en stund, kolla vilken fin häck vi såg på vägen dit.

Det var varmt så ungarna ville gå hem till oss och bada istället och det sa inte mammorna nej till, ett tag låg vi alla fyra i poolen *haha*. Ja sen var det dax att sköta markservicen ett tag men jag har väääligt svårt för att vara inne när det är så härligt ute och i morgon ska det bli regn säger de som vet. Gud rår och människan spår!

Tog några kort på rhododendron :). Det är inte mina favoriter för jag tycker busken är väldigt trist de flesta månader om året. Men visst är den underbar när den blommar.

kram