Hejsan!

Jaha, då var vi framme vid dotterns sista dag på dagis! För en liten stund sen var det långt kvar men plötsligt rusade tiden fram och vi var där. Vi köpte en lila orkidé med grön kruka som present till fröknarna istället för de chokladaskar vi funderade på från början. Det är nyttigare med en blomma, om vi nu ska vara tråkiga också :).

Trots allt kändes det lite vemodigt när vi packade ihop alla kläder, teckningar, fotografier, namnlappen från korgen och en Barbapappa som hon sytt. Och när hon sa till ”fröken” Anna, -jag älskar dig, samtidigt som hon hängde runt hennes hals så hade nog vi nog nära till tårarna alla fyra. Men det blir skönt med ett låångt sommarlov innan det är dax för inskolning på 6-årsverksamheten den 5e augusti.

Nu är poolen uppsatt här hemma och håller på att fyllas med vatten. Vattentrycket är väldigt dåligt så det tar nog hela natten att få den full, får se om vi vågar ha vattnet på eller om vi stänger av när vi går och lägger oss. Dottern har redan tagit sitt första dopp och skulle inte komma upp fast hon skallrade tänder men brorsan lyckades lura upp henne till slut. Hoppas att tokfian inte blir sjuk nu. Det är i alla fall bara 8 grader i vattnet…..
Det har inte varit ett enda moln på himlen i dag och hela helgen ska det bli jättefint väder med temperaturer på 20-25 grader så kanske är det fler som har sänkt sin kropp i poolen innan helgen är över!

kram