Hej!

Liljekonvaljerna brukar blomma när maken fyller år men i år har jag inte sett några. Jo blad såg jag för flera veckor sedan men jag har inte sett några knoppar. I dag när vi gick hem från dagis var vi så klart tvugna att gå in i skogen och verkligen titta. Och där fanns de ju! Vi plockade förstås en stor bukett till födelsedagsbarnet smiley annars blir det ingen riktig födelsedag.
Vi hann knappt innanför dörren här hemma innan maken ringde och sa att han blivit påkörd bakifrån och skulle bli lite sen. Påkörd! Han som skulle hem och fira och firas. Men det var ingen som gjorde sig illa och det var inte hans fel och allt ordnade sig. Lite sent kom så kalaset igång med korv, muffins och tårta *haha* det låter som värsta barnkalaset. När jag tänker efter så var det kanske fler barn är vuxna…. 5 barn…6 vuxna….ok det var fler vuxna :).

Nu luktar det nybakt här igen. Plötsligt fick äldsta sonen för sig att baka baguette som de gjort i skolan idag. Som den snälla mor jag är säger jag förstås inte nej till en sån liten enkel önskan :). Det luktar ju såå gott när man bakar mmm. Och nej, det finns inte många chokladmuffins kvar i dag.

kram