Hej!

Nu sitter jag ner för första gången i dag *pust*. Oj vad jag inte tycker om att baka. Vem som än fyller år i det här huset så är det jag som ska hålla på. Och jag tycker faktiskt inte att det är roligt. Om vi hade en större frys så skulle man kunna förbereda lite men det går inte nu så jag får alltid baka tidigast ett par dagar före födelsedagen annars blir ju inte brödet gott. Dottern slutar dessutom på dagis på fredag så hon vill ta med sig muffins och bjuda på. Nu har jag gjort 90 st! Nej de är inte 90 barn på dagis med 50 muffins lär hon i alla fall ha med sig, hoppas att det räcker :). Och maken fyller alltså år i morgon så han ska få lite muffins han också och sirapssnittar, som är hans favoriter. Sen är det ju alltid gott med hemmagjord tårta så det blir det. Sen orkar jag inte mer…..

Nu ska jag pusta i soffan ett tag innan det är dax för sängen. Undar om det finns nåt att se på tv. Annars kan jag ju alltid surfa runt lite bland alla fina och mysiga bloggar!

kram