Hej!

I morse klockan nio ringde det på dörren. Jag satt i vardagsrummet i godan ro och läste en bok jag lånat av en arbetskamrat ”El choco”, alla andra låg och sov. Min första tanke var att det var en granne som ville någonting så förvåningen var stor när jag öppnade och syrran stod utanför. Vad är det nu som har hänt! Men hon var bara ute och åkte och trodde att vi var vakna så hon svängde förbi :). Så nu har jag varit hemma hos henne och sått gräsfrön, hängt upp gardiner på verandan, burit ut trädgårdsmöbler och satt upp två små spaljéer där hon ska ha fina rosor klängande. Hon är smart hon *haha*. Häng med hem till mig så kan vi fika och titta på trädgården och ta det lite lugnt, sa hon. Lugnt! Jo jag tackar jag! Men inte gjorde det nåt det var ju bara skönt att hon fick lite gjort och lite hjälp. Allt går så mycket bättre om man hjälps åt….. ja det försöker jag säga till de övriga medlemmarna i min familj i alla fall….. det brukar inte hjälpa så mycket men jag älskar dem ändå!

Nu är rhododendron på väg att slå ut.

kramis