Hejsan!

Nu har jag och dottern ätit frukost, jag åt bacon och omelett i dag det går ju bra när man är ledig. Nu ska vi försöka få upp pojkarna från sina varma sängar så vi kan komma i väg till stan. Det är skönt att komma ner i skaplig tid innan det blir så mycket folk för det kan jag tänka mig att det kan bli i dag, klämfredag och allt. Syrrans dotter ska också med, hon måste köpa någonting att ha på sig på studenten. Klänningen är väl inköpt men en kofta eller nåt att ha över axlarna om det blir kallt ska vi försöka hitta. Pojkarna vill ha nya munkjackor och t-shirts och vad dottern och jag ska köpa det får vi se när vi köper det :). Vad skönt det är att det bara är fredag! Man får vara ledig två dagar till, härligt! Hoppas att det blir lite sol så jag kan sitta ute och värma mig och kanske hänga lite tvätt *haha*.

kram