Hej!

Kristi himmelsfärdsdag = ledig dag. Ser ni vad duktig jag har varit och textat på min gamla soffa, där kaninen Märta sitter och vilar sig. Post nubila phoebus ”Efter regn kommer solsken”. Nej då, jag skojar bara det är inte jag som har textat, det är ett väggord som jag har köpt på Panduro och som jag hittade i garderoben häromdagen. Men visst är det fint, post nubila phoebus! Det är precis som vädret har varit i dag. Först regnar det och så skiner solen, sen regnar det igen och så skiner solen :). Men ”det är bra för potatisen”, som min morfar alltid sa, speciellt om det regnade.

Ute är det vackert. Ljusgrönt och frodigt. Äppelträden blommar fortfarande, syrenerna har slagit ut litegrann. Dotterna och jag tog in några kvistar i förmiddags, även om de slokar ganska snart så är de fina en liten stund i alla fall.

Grannens luktolvon har slagit ut kände jag i går kväll när jag kom hem. Vilken underbar doftkombination, syren och luktolvon!

kram