Hej!

Det var väl det jag visste! Yngste sonen och jag var på utvecklingssamtal i skolan i dag och han är så duktig så smiley. Hans klassföreståndare sa att om alla var som mammas pojk´ så skulle de inte ha några problem i skolan! Det värmer ett mammahjärta att höra att det går bra för barnen och att de sköter sig! Det är bara att hålla tummarna för att det håller i sig genom hela högstadiet.

Nu ska jag försöka få dottern i säng. Hon sitter och gäspar framför tvn. Första ska jag tvinga i henne lite nässpray och det blir nästan som en kamp på liv och död när han skriker och viftar och jag försöker spraya. Försöka förklara för henne att det blir mycket lättare att sova om man kan andas ordentligt, det örat lyssnar hon inte på alls! Framåt mot tandborste, pyjamas, nässpray och godnattsaga!

kram