Hejsan!

Fredag. Städdag. Och i dag har det städats mer än vanligt. I morgon ska maken ha sin årliga ”gamlakompisarfest”. Pojkarna är hos sin pappa och dottern och jag tar tåget till mormor och sommarstugan (om alla är friska). Väderprognosen för morgondagen ser lite osäker ut men jag hoppas att vädret blir ok på söndag och måndag åtminstone. Vi är kvar till måndag så slipper vi fundera på hur vi ska ta oss hem på söndag. På måndag kan vi åka vi med maken hem när han åker från jobbet. Undrar om det finns någon loppis man kan gå på…..

Jag kan inte låta bli att visa några bilder till :). Som ni ser har det varit en strålande dag med klarblå himmel.

Om ni har tur, så var det här den sista bilden av ett blommande äppelträd 🙂

Undrar om det blir några körsbär av det här….

Humlen växer på bra och jag är skitnöjd att jag tiggde åt mig dem.

Nu är det inte många dagar kvar innan syrenerna blommar.

kram