Hejsan!

I dag har maken varit hemma från jobbet med halsont och nu har han feber också. Så klart är han orolig att inte vara frisk på lördag när han ska ”grabbträff” här med sina gamla kompisar från skoltiden. De ska spela musik, äta gott och spela dataspel/tvspel. Det har liksom blivit en tradition att de träffas en gång om året och de har så klart superkul tillsammans. Vi håller tummarna för att han är frisk till dess!

Vi har varit på informationsträff på skolan eftersom dottern börjar förskoleklass i augusti. Det är helt sanslöst att hon är så stor redan! Men jag tror att det blir kanon för henne. Det blir en perfekt blandninge mellan dagisaktivitet och skola. De har matematik, utedag, drama, gymnastik mm och de är ute varje dag i ur och skur. Vi får nog ta en shoppingtur i början av augusit och köpa skolväska, innetofflor och vad man nu kan behöva ha när man blivit en stor skolflicka 🙂

Sitter och väntar på en auktion på Tradera som jag lovat min systerdotter att bjuda på för hennes räkning. 6 minuter kvar nu…. sen ska jag gå och sova zzzz.

kramis