Hej!

I dag har vi varit runt och tittat lite på moped till sonen. Han vill ha en krossmoppe och vi är trista och kämpar emot. Vi får väl se vem som vinner till slut.

Sen köpte vi pelargoner men jag känner att åtta stycken blev för lite. Hade glömt att jag skulle ha två stycken till smideshjärtat på framsidan så jag får nog köpa några till. Eller om jag ska ha nåt annat där, hängpetunior kanske…. som omväxling :). Jag har ju helt hopplöst svårt att bestämma mig. Vilken färg ska jag ha? Hur många ska jag ha? Vilka färger ska jag plantera tillsammans? Vilken sjuk människa man är!

Ja sen fick vi fint bäbisbesök här. Min moster var barnvakt till sitt barnbarn så hon passade på att besöka oss med lilla gossen. Åtta veckor gammal är han och hur gullig som helst. De var här för två veckor sen och då skrek han ganska mycket. Han skrek för att han var hungrig och sen skrek han för at han fick ont i magen när han hade ätit, stackars liten. Men i dag var han lugn och sov mest hela tiden. De får gärna komma tillbaka om två veckor igen 🙂

kram