Hejsan!

I dag har dottern haft en kompis från dagis här så nu sitter jag i soffan och är lite trött :). Ska snart samla ihop mig och plocka bort alla filtar som de byggde koja av, pistolena de ”sköt” med och alla andra grejer som ligger utspridda i huset. Men det var kul att träffa honom och hans mamma så det var inte sista gången de var här! Vi ska träffas ute också tänkte vi bara det blir lite bättre väder än det var i dag så ska vi ta med oss fika och gå till skogen.

Den här veckan har inte vädret varit så härligt som under de senaste veckorna men det är väl ändå ok vårväder, och regn mår växter och natur bara bra av. Dessutom luktar det så gott när det regnat, nästan lika gott som tvätten som torkat ute :). Förhoppningsvis lugnar naturen ner sig lite så vi hinner se allt som knoppas och blommar i lite lugnare takt nu.

Snart ska vi åka hem till syrran och fira hennes äldsta som som fyller 20 år i dag. Det är inte klokt vad tiden går fort. Jag minns när han var liten och låg i vagnen. Den tjusiga mörblå plychvagnen från Emmaljunga med stora hjul, sååå snygg :).

I går var jag förresten på Country Design party igen! Det är alltid lika mysigt så jag tackar aldrig nej till att komma hem till Elisabeth. Är så sugen på att köpa en svart lampskärm i plåt med etsat mönster som hon har i butiken men jag vet inte var den ska hänga…. hmmm… I sovrummet? Ovanför matbordet? Nja jag får nog fundera lite till.

kram