Hej!

I dag har jag arbetat i trädgården hela dagen. Vädret har varit strålande med solsken och blå himmel. Jag började med att gräva upp två perenner som jag tröttnat på och flyttade en bit av den ena till en tom stump av rabatten längst ner mot staketet. Sen planterade jag nunneörten bredvid plymspirean i gräsmattan. Fortsatte med att klippa lite torrt på klätterrosorna och sen jordförbättrade jag med kogödsel där jag grävt bort perennerna innan jag grävde upp några syrénskott på framsidan och flyttade dem till rabatten. Anna gillade inte att jag försöker stänga igen till grannarna, för då kommer ju hon aldrig att kunna titta på dem igen! Men hon får hitta ett annat kikhål om hon vill se vad de håller på med *haha*. Ja sen planterade jag skillalökarna från farbror i gräsmattan. Jag skulle vilja ha ett stort skillahav på våren. Det är såååå fint och doftar underbart. Till slut hjälptes jag och maken åt att olja in den sista gruppen med utemöbler. Och sen…. ja sen tog jag ett glas vitt vin och satte mig ner en stund och tänkte på hur duktig jag har varit i dag.