Hejsan!

I dag är det 1 maj, arbetarnas dag. Jag vet inte om det betyder att man ska arbeta eller om man inte ska arbeta *haha*. Vi har inte arbetat så mycket i alla fall. Det enda som kan likna jobb är att vi har burit tegelpannor. Det låg massor av tegelpannor på vinden i stugan och de behövde tas ner för vinden ska fyllas med kartonger med prylar istället. Langen gick så det var ganska snart avklarat och sen kunde vi fortsätta lata oss :).

Solen har lyst från en klarblå himmel utan ett enda moln. Dottern har fått soleksem på armarna, precis som förra sommaren. Jag fattar inte hur jag kunde glömma att hon måste ha långärmad tröja på sig. Det var inte roligt förra året för det tog flera veckor innan det blev bättre och nu gnäller hon att det KLIAR fast jag har smörjt med aloe vera gel två gånger i kväll. Och det är lika bra att jag gör det en tredje gång också annars somnar hon väl aldrig.

I morgon ska jag ta tag i spaden igen och plantera en nunneört som jag tog i stugan och flytta syrener. Jag vill ha mer grönt mot grannen, det kan vara skönt för både oss och dem! Men just nu ska jag gå ut till verandan och cykla en stund och sen ska jag titta på ett nytt trädgårdsprogram ”Trädgårdsfredag*. Men först ska jag smörja två små armar!

kramis