Hej!

I dag firar maken och jag fyraårig bröllopsdag! Det är inte mycket… men det är bara för att vi inte har känt varandra så länge…. annars hade vi firat tjugoårig bröllopsdag i dag :). Innan jag hämtade dottern på dagis så smet jag in på Hemköp och handlade lite picknickmat, jordgubbar, vindruvor, kex, bröd, ost, kyckling, revbenspjäll, potatissallad, hjärtformade chips och päroncider. Min tanke var att vi skulle kunna åka ut någonstans och äta men det blev för kallt innan maken kom hem så vi fick sitta vid matbordet och mysa i stället. Han hade röda rosor med sig till mig som förstås fick hedersplatsen.

Utanför vardagsrumsfönstret blommar körsbärsträdet! Vi bara trivs! ’

Mamma har varit här och vattnat thujahäcken i dag när vi var på våra jobb. Det var nog tur det för det är bra torrt i backen och vi vill väldigt gärna behålla vår gröna vägg, så det tackar vi för.

I morgon, på valborgsmässoafton, åker vi till sommarstugan och ser till att elden tar sig ordentligt. Pojkarnas pappa letar med ljus och lykta efter smällare och raketer. Varför finns det inga!?

kram