Hallå!

Varför är det aldrig någonting roligt att titta på på tv när man äntligen sjunker ner i soffan! Ett trädgårdsprogram eller en bra film (kärleks!) vore väl trevligt. Nej jag hittar ingenting som jag skulle vilja se så jag får väl fortsätta läsa i min bok istället. Men först ska vi sätta in alla auktioner på Tradera. Äntligen!

I dag har vi varit duktiga och oljat in två av tre grupper med trädgårdmöbler. Och jag kan lova att de var i stort behov av olja. *Slurp* sa det så var oljan borta och möbeln mörk och fin :). Pojkarna var duktiga redan i går och skurade dem. Det tackar vi för!

Tänk vad jag känner mig glad och lycklig nu för tiden!? Beror det på kosten eller vad beror det på? Vädret är härligt och familjen är härlig, ska det vara så här härligt för all tid smiley. Visst blir jag galen på övriga familjemedlemmar i bland men det går liksom över så fort och betyder inte så mycket.

Man kan se hur gräset växer och syrenens knoppar sväller, har ni märkt det? I fredags på eftermiddagen satt jag ute och bara njöt av allt underbart. Lönnen blommar och körsbärsträdet är på god väg att visa sina blommor. Koltrasten sjunger för mig och solen värmer. Det är nog inte så dumt med en lite trädgård i alla fall, all grönska kommer så NÄRA. Det är så härligt *haha*.

kram