Hejsan!

I dag har jag bara haft det bra. Hela dagen! Började morgonen med att duka upp frukostbordet till en liten flicka och fyra stora grabbar. S hade haft två kompisar som sovit över och så har vi ju brorsan H som också vill ha frukost. När H gått till skolan och de andra gått till sin sista praodag på dagis gjorde jag en dubbel bulldeg. Sen hann vi faktiskt både jäsa degar och baka ut bullar innan syrran och hennes dotter kom. Syrran ville bli klippt och det passade mig jättebra för det ville jag också bli :). Jag har klippt och tonat håret själv sedan jag slutade gå till frissan i oktober förra året. Det började kännas dyrt och jobbigt att ta sig dit och jag har ju fixat håret själv i flera år innan jag började gå till Carro så det kändes bara bra.

Ja sen har jag suttit ute och tittat på gräset som växer och syrenernas knoppar som sväller. Hade tänkt ta ett kort men det satt inget minneskort i kameran och sånt där förstår jag mig inte på….. Solen värmde underbart skönt på kinder och ben smiley och det var nästan sommarvärme. Läste ut en bok och började läsa i ”nu vill jag sjunga dig milda sånger”. Det var riktigt svårt att lägga ifrån sig den och gå in och göra fredagsmat. Fredagsmat= tacos när pojkarna är här. Det låter vääääldigt tjatigt men jag lovar att man faktiskt längtar efter sin fredagstacos :). Det är ju mat som passar mig också som inte ska äta kolhydrater. Lite kolhydrater är det förstås i grönsakerna men köttfärs, ost och gräddfil är bara nyttigt *haha*.

Nej nu är jag sugen på att forsätta läsa i min bok! Dottern väntar på att glassbilen ska komma och pojkarna, ja alla tre, sitter framför sina datorer.

fredagskram