Hej!

Då var det dax för ett födelsedagskalas igen. Men inte hemma hos oss den här gången. Nu har vi en 17 årig flicka i släkten :). Hon önskade sig bara pengar i födelsedagspresent, som alla ungar verkar göra nu för tiden, men jag tror att det är en lite ovanlig sak hon tänker köpa. En sax! Mmm, flickan ska nämligen bli frisör och då behöver man tydligen ha en sax som kostar tusenlappar! Saxen som jag använder när jag klipper till alla som kommer för nära kostade nog inte ens 100 kr när jag köpte den för 20 år sen.

Ja Maria! Vi har gardiner i vardagsrummet igen. Men fönsterna är lika smutsiga fortfarande :). Mina snälla arbetskamrater tyckte inte det var någon idé att lägga tid på fönsterputs innan sopmaskinen har varit här och sopat upp allt vintergrus. Och det tackar jag för *haha* den kanske aldrig kommer *haha*. Förra året när jag skulle vara duktig och tvätta det stora vardagsrumsfönstret så gick det sönder! Jo det är sant, hela fönsterbågen rasade ut och ena glaset gick i bitar. Där rök den skatteåterbäringen…. Sen dess har jag inte tvättat några fönster.

kram