Hej!

Solen skiner … som vanligt… höll jag på att säga :). Men i dag har det blåst riktigt nordliga lite kyliga vindar, nästan så där som det kan göra de sista soliga dagarna på hösten med klarblå himmel.. Både i går och i dag har jag tvättat och tvättat och hängt tvätten ute för att torka. Och det har den gjort, fort, eftersom torkvindan sitter i det blåsigaste hörnet, i alla fall just nu *haha*. Sååå härligt.

I morse plockade jag fram fyra kassar från tvättstugan med kläder och skor som jag tänkte sälja på Tradera. Jag la kläderna i högar på vardagsrumsgolvet men så klart blev det inte mer gjort än så eftersom vi fick göra en akututryckning pga dataproblem hos en väninna och sen var det dax att laga mat och åka på Partylite party. Inte kan man låta bli att handla det doftar ju så gott …. och bokat ett party har jag gjort också…. hoppas att det är någon som vill komma hit den 2 september :). Hmmm det är väldigt långt dit va….

I morgon ska jag försöka få upp gardiner i vardagsrummet. Kanske jag tvättar fönsterna också *haha*.

Kramis