Hej!

I dag är det långfredag, ledigt från jobb, skola och dagis. En dag då man borde ta det lugnt, göra ingenting.

Dottern har sovit hos farmor i natt tillsammans med sina kusiner. Säkert var de uppe länge, åt skräpmat och godis, borstade varandras hår och hade det jättemysigt :). Jag vet en lite flicka som kommer att vara jättetrött i kväll när hon kommer hem. Och jag vet två pojkar som kommer att vara trötta när skolan börjar på tisdag eftersom de sitter uppe halva nätterna framför sina datorer nu när de har påsklov. Men de är så gamla att de får skylla sig själva :)……. fast egentligen inte….. jag borde nog vara mer mamma och skicka dem i säng när jag går och lägger mig.

Stundens väderrapport: Solen lyser men det ser ut att blåsa lite +4. Hoppas att vädret håller i sig några dagar så man hinner sitta ute och njuta i solen.

Åh vad jag är sugen på att gräva! I måndags klippte jag ner perennerna och la ut kogödsel, det gick åt fem säckar så en finns kvar men syrenerna har inte fått någonting ännu. Jag har bestämt att ett av träden som ska planteras ska vara ett silverpäron det borde trivas i vår lite fattiga jord. Ett äppelträd till ska jag köpa och plantera mellan de vi redan har. Men sen då…. jag är sugen på klotkörsbär men har vi för dålig jord för ett sånt? Man kan ju prova! Jag vill åka och handla nu!

kramis