Klockan är 20.30 och det är +8 grader ute!

Nu avslöjar solen obarmhärtigt tillståndet i vårt hem! I dag har jag jobbat fast det är fredag så i dag har det inte blivit någonting gjort här hemma men det måste vi råda bot på i morgon. Fönsterna har inte sett en trasa på länge och inte golven heller tror jag. Ja, en annan trasa förstås :). I morgon måste vi ta i tag i dammsugare och putsmedel, byta till andra gardiner i vardagsrummet och duscha alla blommor. Damma! Det är skönt när det är gjort men man får räkna med att det tar hela dagen! Jag är nog ganska saktfärdig av mig…..

I går var jag på kaffe/te party. Mmmm det låter lite suspekt men det var så klart trevligt, som det alltid är när man träffar vänner och smakar lite gott. Det fanns teer som doftade helt underbart och smaksatt kaffe förstås, kryddor, doftljus, chokladklubbor, badrosor och karameller. Här är en länk om du blir sugen på att se alla ljuvligheter. http://www.aromboden.se/

Jag är sugen på att virka en kofta/jacka. Undrar om jag har garn så det räcker? Egentligen hade jag gett bort alla garner till syrran som skulle ta med det till sitt jobb men jag gnällde väl så hon blev trött på mig och gav tillbaka kartongen igen *haha*. Jag måste nog kika runt lite och se om jag hittar en beskrivning som jag gillar. Den här är ju jättefin.

Måste gå och titta hur mycket garn jag har egentligen…… *springer iväg*

Kramar