Hej!

Oj vad tiden går fort….. som vanligt.

Det har varit en hektisk vecka igen. I tisdags var det Country Design Party hos Elisabeth. Sååå trevligt! Jag skulle kunna vara hemma hos henne och fika varje vecka!

I torsdags åkte jag och syrran till Stockholm för att kunna gå på TRÄDGÅRDSMÄSSA i fredags. Det är ju också trevligt. Och pengar gick det åt på båda ställena. Men det drabbar ju ingen fattig!? :). Roligt att kunna umgås lite, det blir inte så ofta som vi får vara i fred för barn och karlar och bara göra det VI vill. På köpte fick vi träffa morbror och moster också. Mamma skulle ha varit med men blev tyvärr sjuk och fick lov att åka hem i fredags i stället för att gå på mässa :(.

I dag har vi ställt fram klockorna till sommartid så dagen i dag blir kort är jag rädd. Klockan är redan 13 och det har inte hänt mycket mer än att jag har cyklat och ätit frukost och städat badrummet…. Tänk att en ynka timme kan göra så stor skillnad.

Jag ska leta efter lite påskfjädrar och gå ut och pryda buskarna tillsmammans med dottern. Kanske blir det en sväng till affären för att titta om de har fått hem nåt påskris. Vill göra lite fint utanför ytterdörren med ris och en tupp som jag köpte hos Elisabeth. Hönan jag köpte hänger redan på dörren. Det är två veckor kvar till påsk och det är roligt att hinna se påsksakerna lite innan det är dags att plocka bort dem igen. Inte för att det är något vårväder, det är nån plusgrad och snön ligger fläckvis. Men jag såg att jag har knopp i julrosen! Det är första gången sedan jag köpte den som den behagar blomma. Kul!