Hej!

Vilket kalasande det har varit i dag! Jag tog en promenad för att hämta en Traderavinst i morse medan maken badade dottern och sen åt de en lätt lunch innan det var dags för henne att åka på kalas på Busborgen. Medan hon var på sitt kalas åkte vi på vårt kalas! En släkting fyller 40 nästa vecka men firade i dag så vi uppvaktade med ett halsband och hennes älsklingsblommor tulpaner, tur att det är säsong för favoritblommorna när hon fyller år :). Jag älskar också tulpaner men inte får jag några när jag fyller år!

Ja vi åkte proppmätta från vårt kalas för att hämta en genomsvettig dotter från hennes kalas. Sen var det dax för maken att åka vidare till Stockholm där han ska på nån jazzspelning. Tur att jag slipper följa med *haha*.

I dag kom pojkarna tillbaka efter sin ”pappavecka”. Skönt att ha dem här igen!

En trevlig fortsättning på helgen önskar jag!