Hej!

Det var länge sen jag skrev något men det har varit en vecka full av aktiviteter. I måndags var vi på 4 års kalas på eftermiddagen. I tisdags var maken på lödkurs och jag trampade på min cykel. I onsdags var jag och syrran till en jobbarkompis på pyssel. Urtrevligt! De andra spottade ur sig prylar men jag körde på kvalité istället för kvantitet *haha* och gjorde bara en sak riktigt klar. Om ni undrar vad bilden föreställer så är det min egengjorda mistelkrans!

Men äras den som äras bör! Idén har jag snott från http://www.amouseinahouse.se/

I går hade maken kvällsaktivitet på jobbet och var borta över natten.

Dotterna och jag haft vår efterlängtade lediga fredag igen. I dag var vi till stan och köpte en födelsedagspresent eftersom hon ska på kalas på Busborgen i morgon. Sen var det en sväng till Lindex för att se om vi kunde göra av med lite pengar och få någon användning för de rabattkuponger vi fått i brevlådan. Det blev strumpor till oss båda och en rutig klänning till mig. Vi gick vidare till Panduro för att leta efter ståltråd och pärlor men hittade äggdekorationen och väggdekorationer istället :). När vi gick förbi McDonalds blev dottern förstås hungrig så vi fick lov att gå in där också. Sen åkte vi hem! Vi hade trevligt men jag blev trött…. och svettig….

Nu har jag tagit min vanliga ”cykeltur” och ätit middag så ny blir det väl slappa i soffan resten av kvällen.

Kramar!